preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

 


 

Kalendar
« Svibanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Da li si ovisnik o računalu???Korisne poveznice

VIJESTI
PRODUŽEN ROK ZA PRIKUPLJANJE DOKUMENTACIJE ZA SUFINANCIRANJE KUPNJE UDŽBENIKA
ZRINKA JURIĆ / datum: 21. 5. 2018. 11:59

Obavještavamo roditelje i učenike da je rok za predaju dokumentacije za sufinanciranje kupnje udžbenika produžen do 6. lipnja 2018. godine!

 

 


[OPŠIRNIJE]FILIP MARUNČEK PETI NA FINALNOM HIPPO NATJECANJU
ZRINKA JURIĆ / datum: 21. 5. 2018. 11:04

Pisali smo o velikom uspjehu Filipa Marunčeka iz 7. a koji je izborio nastup na finalnom Međunarodnom Hippo natjecanju u Italiji među dvadesetak učenika svoje kategorije. Natjecanje je održano u gradu Lido Di Lesolo 12. i 13. svibnja. S njega se Filip vratio s osvojenim izvrsnim petim mjestom! Čestitamo Filipu i mentorici Gabrijeli Romić!
U izborniku Natjecanja i natječaja čitajte Filipov osvrt na natjecanje!


[OPŠIRNIJE]UZVRATNI POSJET KOMLETINČANA
ZRINKA JURIĆ / datum: 16. 5. 2018. 14:30

U okviru školskog projekta Budi mi prijatelj 14. svibnja 2018. g. našu je školu posjetilo 45 učenika iz OŠ "Vladimir Nazor" Komletinci.

Zajedno sa svojim učiteljicama Marijom Ćorić, Snježanom Matak i Gordanom Vujica obradovali su nas obećanim uzvratnim posjetom. Učenici drugih razreda pripremili su prigodan program dobrodošlice recitacijama, pjesmama i plesovima.
Na kraju druženja svi smo uživali u pripremljenim slanim i slatkim slasticama. Hvala dragim roditeljima koji su i ovom prigodom pokazali dobru volju za suradnju te nam omogućili da budemo velikodušni domaćini. 
                                                                          učiteljica Nada Brdar
Fotografije su u (OPŠIRNIJE)!

[OPŠIRNIJE]NOVOSTI U IZBORNIKU KNJIŽNICA
ZRINKA JURIĆ / datum: 14. 5. 2018. 10:40

Izbornik Knjižnica u zadnje je vrijeme upotpunjen novim sadržajima pa Vas ovom prilikom sve pozivamo da ga pregledate i nađete neku zanimljivu i korisnu informaciju za sebe!
Na naslovnoj stranici Knjižnica nalaze se podaci o radnom vremenu te poveznica na online katalog na kojemu možete provjeriti koje knjige imamo u knjižnici i jesu li trenutno dostupne za posudbu. U izborniku O knjižnici možete vidjeti što sve školska knjižnica ima i nudi, stanje knjižničnog fonda i preuređen prostor za korisnike. Nadalje, tu je i Pravilnik o radu, a u Aktivnostima u knjižnici pratimo aktivnosti vezane za kulturnu i javnu djelatnost knjižnice. Dostupan je i Popis lektire za sve razrede, a i uputa kako potražiti tekst lektire na internetu (e-Lektire). U Novitetima su naslovnice novijih knjiga na našim policama pa među njima nađite što vas zanima. U Izložbama i panoima donosimo tematske izložbe upriličene tijekom školske godine. U Korisnim savjetima nalaze se savjeti o čitanju, učenju i ponašanju, a Korisni linkovi vode Vas na stranice s mnoštvom korisnih i zanimljivih sadržaja. Za prave mlade ljubitelje pisane riječi dobro će doći poveznice na Blogove za knjigoljupce, a nudimo Vam i nekoliko zanimljivih Online časopisa za mlade!
                                                            Gorana i Zrinka, školske knjižničarke


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST O SUFINANCIRANJU UDŽBENIKA ZA ŠK. GOD. 2018./2019.
ZRINKA JURIĆ / datum: 11. 5. 2018. 10:01

Gradonačelnik Vinkovaca gospodin Ivan Bosančić donio je Odluku o sufinanciranju nabave školskih udžbenika, radnih bilježnica i ostalog školskog pribora za školsku godinu 2018./2019.

Učenici će od razrednika dobiti sve potrebne upute te obrazac Zahtjeva za financiranje udžbenika. Ispunjeni obrazac predat će razredniku, a uz njega trebaju priložiti i sljedeću dokumentaciju:
1. uvjerenje o prebivalištu za jednog roditelja/skrbnika (izvornik ili preslika ne starije od šest mjeseci, uključujući i elektronički zapis o prebivalištu)
2. uvjerenje o prebivalištu za učenika/cu (izvornik ili preslika ne starije od šest mjeseci, uključujući i elektronički zapis o prebivalištu).

Navedeno je potrebno predati razrednicima do 25. svibnja 2018.

Na osnovi prikupljene dokumentacije roditelji će ostvariti pravo na vaučere u protuvrijednosti od 500,00 kuna!
Pravo na sufinanciranje ima svaki učenik koji u tekućoj šk. god. 2017./2018. pohađa 1. - 7. razred i zajedno s roditeljem/skrbnikom ima prebivalište u Gradu Vinkovcima!

NAPOMENA: Prema članku 4. Odluke pravo na sufinanciranje ne ostvaruju učenici koji ostvaruju pravo na besplatne udžbenike po nekoj drugoj osnovi te učenici koji ponavljaju razred!

 


[OPŠIRNIJE]IZ KNJIŽNICE - NACIONALNO NATJECANJE "ČITANJEM DO ZVIJEZDA"
ZRINKA JURIĆ / datum: 8. 5. 2018. 10:18

U izborniku Knjižnica / Aktivnosti u knjižnici - novije čitajte i gledajte o sudjelovanju naših šestašica Ene Bešenić, Ive Bratić i Ivane Petanović na nacionalnoj razini Natjecanja u kreativnosti i znanju "Čitanjem do zvijezda" koje je u petak 4. svibnja održano u Čakovcu! 


[OPŠIRNIJE]REZULTATI NATJEČAJA I SKRAĆENI ZAPISNIK SA SJEDNICE ŠO
ZRINKA JURIĆ / datum: 2. 5. 2018. 17:04

Na Oglasnoj ploči ojavljeni su rezultati Natječaja za popunjavanje radnoga mjesta učitelja/ice informatike, a u izborniku O školi / Školski odbor nalazi se zapisnik sa sjednice ŠO održane 30. travnja 2018.


[OPŠIRNIJE]OSVRT DOMINIKA ŠOBAČIĆA NA DRŽAVNO NATJECANJE IZ ENGLESKOGA JEZIKA
ZRINKA JURIĆ / datum: 27. 4. 2018. 11:08

U izborniku Natjecanja i natječaji čitajte osvrt Dominika Šobačića iz 8. c na Državno natjecanje iz engleskoga jezika na koje je išao u pratnji mentorice Lidije Škrlec!


[OPŠIRNIJE]AGNEZ VOLF IZ 1. A U NOĆI KNJIGE PREDSTAVILA SVOJU SLIKOVNICU
ZRINKA JURIĆ / datum: 25. 4. 2018. 15:13

Noć knjige se s ciljem promocije knjige i čitanja po sedmi put organizirala u brojnim knjižnicama, knjižarama i drugim kulturnim ustanovama diljem Hrvatske pa tako i u našoj gradskoj knjižnici! Program je bio bogat i zanimljiv, ali nama najzanmljiviji trenutak večeri bilo je predstavljanje slikovnice naše učenice i to prvoga razreda Agnez Volf
Više u (OPŠIRNIJE)!


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST O SJEDNICI ŠKOLSKOGA ODBORA
ZRINKA JURIĆ / datum: 25. 4. 2018. 15:03

U izborniku O školi / Školski odbor postavljena je obavijest o sjednici Školskoga odbora.


[OPŠIRNIJE]DRUGI RAZREDI NA IZLETU U KOMLETINCIMA
ZRINKA JURIĆ / datum: 19. 4. 2018. 21:44

U okviru našeg školskog projekta Budi mi prijatelj, učenici drugih razreda sa svojim učiteljicama Dinkom Pavić Rosandić, Slavicom Astaloš i Nadom Brdar posjetili su 18. travnja 2018. g. OŠ "Vladimir Nazor" u Komletincima.
Cilj  poludnevnog izleta je u potpunosti ostvaren: upoznali smo nove prijatelje, družili se, razmijenili poklone, stekli nova znanja o Komletincima, Otoku, Privlaci, posjetili vatrogasni dom, suvaru i crkve... Vozili smo se autobusom na kat i uživali u proljetnim ljepotama našeg nizinskog zavičaja...
Zahvaljujemo srdačnim domaćinima na njihovom prijemu i radujemo se skorom, ponovnom, uzvratnom susretu u našoj školi.
                                                                                   Nada Brdar, učiteljica 2. c 

Fotografije su u (OPŠIRNIJE)!


[OPŠIRNIJE]OSVOJENE BRONČANE MEDALJE NA SPORTSKIM IGRAMA MLADIH
ZRINKA JURIĆ / datum: 19. 4. 2018. 21:22

Dio učenika 3. b i 3. c razreda sudjelovao je na Sportskim igrama mladih te je ekipa pod nazivom Petica osvojila brončanu medalju u graničaru. U brzom trčanju Anamarija Hob iz 3. b također je osvojila  brončanu medalju! Na Igre ih je vodila učiteljica Dajana Blažanović. Čestitke! 
Fotografije su u (OPŠIRNIJE). 

                                                                 


[OPŠIRNIJE]OBJAVLJEN NATJEČAJ NA OGLASNOJ PLOČI
ZRINKA JURIĆ / datum: 18. 4. 2018. 10:22

Na Oglasnoj ploči objavljen je Natječaj za popunu radnog mjesta učitelja/ice informatike na neodređeno, nepuno radno vrijeme! 


[OPŠIRNIJE]FILIP MARUNČEK (7. A) IZBORIO FINALE HIPPO NATJECANJA
ZRINKA JURIĆ / datum: 12. 4. 2018. 13:06

U izborniku Natjecanja i natječaji više čitajte o još jednom velikom uspjehu naših "Engleza".  Naime, dio naših učenika izborio je odlazak na polufinalno Hippo natjecanje, a nakon njega odlazak na finalno natjecanje izborio je Filip Marunček iz 7. a. Njegova je mentorica Gabrijela Romić! Čestitamo!
Finalno natjecanje održat će se u svibnju u Italiji! 


[OPŠIRNIJE]POČETAK NASTAVE NAKON PROLJETNOG ODMORA
ZRINKA JURIĆ / datum: 6. 4. 2018. 12:23

U ponedjeljak 9. travnja prvi je nastavni dan nakon proljetnog odmora! U jutarnju smjenu dolaze učenici 2-ih, 4-ih, 6-ih i 8-ih razreda, a u popodnevnu učenici 1-ih, 3-ih, 5-ih i 7-ih razreda! 


[OPŠIRNIJE]RADOVI NA ŠKOLI
ZRINKA JURIĆ / datum: 5. 4. 2018. 08:14

Kada se u školi ne održava nastava, idealno je vrijeme za radove na njezinom uređenju. Tako je ovoga proljeća na red došlo uređenje pročelja i fasade! 


[OPŠIRNIJE]USKRSNA ČESTITKA
ZRINKA JURIĆ / datum: 28. 3. 2018. 17:42


[OPŠIRNIJE]13. SMOTRA ŠKOLSKIH ZBOROVA NAŠE ŽUPANIJE
ZRINKA JURIĆ / datum: 28. 3. 2018. 15:28

U izborniku Natjecanja i natječaji čitajte o nastupu našeg školskog zbora na 13. Smotri školskih zborova Vukovarsko-srijemske županije!  


[OPŠIRNIJE]SPORTSKI USPJEH FRANKA KRSTIĆA
ZRINKA JURIĆ / datum: 27. 3. 2018. 08:16

Brojni naši učenici nakon škole i školskih obaveza treniraju razne sportove - korisno i zdravo ispunjavaju svoje slobodno vrijeme! To traži od njih disciplinu, odricanje i upornost, ali i brojna nova iskustva, putovanja, druženja i sportske uspjehe!
O jednom takvom uspjehu rukomataša Franka Krstića iz 8. c čitajte u (OPŠIRNIJE)!
Prenosimo vijest iz RK Valpovka koji ga je pozvao u rukometnu selekciju Slavonije i s kojim u srpnju putuje u Švedsku na najveći svjetski turnir uzrasta 2004./2005. Čestitamo Franku! 


[OPŠIRNIJE]PROLJETNO-USKRSNA RADIONICA
ZRINKA JURIĆ / datum: 26. 3. 2018. 10:59

Dio članova Likovne skupine 2. c razreda i učiteljica Nada Brdar sudjelovali su na Proljetno - uskrsnoj radionici u Gradskoj knjižnici i čitaonici Vinkovci.
U tri skupine smo od kolaž papira izrađivali proljetne slike i slušali Priču o uskrsnom zeki koju je ispričala teta pričalica Snježana Matak.
Uživali smo u radu i druženju s ostalim članovima Knjižnice. Hvala svima koji su nam omogućili ovo lijepo proljetno druženje.
                                                                             učiteljica Nada Brdar

Ugođaj s radionice je u (OPŠIRNIJE).


[OPŠIRNIJE]KLOKAN BEZ GRANICA
ZRINKA JURIĆ / datum: 26. 3. 2018. 10:10

Još jedno matematičko natjecanje, ovoga puta s međunarodnim karakterom, održano je u školi u čevtrtak 22. ožujka. Više o Klokanu bez granica čitajte u izborniku Natjecanja i natječaji!


[OPŠIRNIJE]OBJAVLJEN NATJEČAJ NA OGLASNOJ PLOČI
ZRINKA JURIĆ / datum: 22. 3. 2018. 11:27

U izborniku Oglasna ploča objavljen je natječaj za popunu radnog mjesta bez zasnivanja radnoga odnosa za učitelja/učiteljicu razredne nastave!


[OPŠIRNIJE]EUROPSKI KVIZ O NOVCU
ZRINKA JURIĆ / datum: 21. 3. 2018. 14:58

Iako ekipa naše škole nije osvojila nagradno putovanje u Bruxelles, možemo se pohvaliti da smo sudjelovali na Europskom kvizu o novcu koji se prvi put održava diljem Europe te da smo obogatili naše znanje mnogim pojmovima vezanim uz financijsku pismenost.
Tim koji je predstavljao našu školu činili su učenici 7.a razreda: David Iličić, Luka Janošić, Larisa Kovačić, Ana Kurjaković, Petra Maloševac, Filip Marunček i Viktorija Višek, a pripremala ih je učiteljica matematike Tatjana Brešćanski. Cilj je ovog projekta podizanje financijske pismenosti djece i mladih diljem Europe, a koordinira ga Europska bankovna federacija.
Više u (OPŠIRNIJE)!


[OPŠIRNIJE]ČETVRTO NATJECANJE U RECITIRANJU DECIMALA BROJA PI
ZRINKA JURIĆ / datum: 21. 3. 2018. 14:40

U izborniku Natjecanja i natječaji čitajte više o Natjecanju u recitiranju decimala broja PI koje se u školi održalo po četvrti put. Srušen je rekord koji sada iznosi 286 izrecitiranih decimala, a postavila ga je Lana Kovač iz 8. a!


[OPŠIRNIJE]ČETVRTAŠI GLEDALI IGRANI FILM "ČUDO"
ZRINKA JURIĆ / datum: 20. 3. 2018. 20:16

U četvrtak 15. ožujka 2018. g. učenici četvrtih razreda i njihove učiteljice Marina Barunčić, Ljubica Bikić i Dunja Golek išli su u kino Cinestar u Vukovaru. Gledali su igrani film "Čudo" za koji je pozitivno stručno mišljenje i preporuku dalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
Više u (OPŠIRNIJE).

 


[OPŠIRNIJE]NATJECANJE - EUROPA U ŠKOLI
ZRINKA JURIĆ / datum: 19. 3. 2018. 20:03

I ove godine naši su se učenici natjecali u kategoriji likovnih radova na Nacionalnom  likovnom, literarnom i glazbenom natjecanju za učenike osnovnih i srednjih škola pod nazivom Europa u školi. U izborniku Natjecanja i natječaji čitajte čiji su radovi predloženi za državnu razinu natjecanja!


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST O REZULTATIMA NATJEČAJA
ZRINKA JURIĆ / datum: 16. 3. 2018. 09:19

Na Oglasnoj ploči objavljen je rezultat Natječaja za stručnog suradnika školskog psihologa!


[OPŠIRNIJE]REZULTATI ŽUPANIJSKIH NATJECANJA I NATJECANJA MLADEŽI CRVENOGA KRIŽA
ZRINKA JURIĆ / datum: 14. 3. 2018. 17:21

U izborniku Natjecanja i natječaji pratite dopunjene rezultate županijskih natjecanja te natjecanje Mladeži Crvenoga križa na kojemu je naša ekipa osvojila izvrsno drugo mjesto!


[OPŠIRNIJE]MJESEC SIGURNIJEG INTERNETA
ZRINKA JURIĆ / datum: 8. 3. 2018. 17:52

Veljača je Mjesec sigurnijeg interneta! Na razne smo ga načine obilježili - aktivnosti je riječju i slikom objedinila pedagoginja Suzana Kurtušić uz materijale dobivene od voditelja radionica i nastavnih sati! 
VIše u (OPŠIRNIJE)!


[OPŠIRNIJE]LIKOVNI NATJEČAJ I POZIV NA DRŽAVNO NATJECANJE IZ ENGLESKOGA JEZIKA
ZRINKA JURIĆ / datum: 7. 3. 2018. 18:12

Pozivamo vas da u izborniku Natjecanja i natječaji čitate o likovnom natječaju Ozonski čuvari na kojemu su sudjelovali naši učenici i o pozivu na Državno natjecanje, a dobio ga je Dominik Šobačić iz 8. c (mentorica je Lidija Škrlec).  


[OPŠIRNIJE]REZULTATI ŽUPANIJSKOGA NATJECANJA IZ POVIJESTI
ZRINKA JURIĆ / datum: 7. 3. 2018. 14:17

Završeno je Županijsko natjecanje iz povijesti! Rezultati su u Priloženim dokumentima (OPŠIRNIJE)!


Na natjecanju je sudjelovalo 26 učenika sedmih razreda i 30 učenika osmih razreda. U konkurenciji sedmih razreda na prvome su mjestu Marin Bikić, učenik naše škole, i Matea Orešković iz OŠ "Antun Gustav Matoš" iz Vinkovaca - oboje s 38 bodova. Marinov mentor je Milenko Zovko, a Matein Matija Čavar. Na drugom je mjestu Marko Boričić, također učenik naše škole, s 36 bodova. Mentor mu je Milenko Zovko. Na trećem su mjestu Mirta Katić iz OŠ "Vođinci" iz Vođinaca i Anetta Rajković iz OŠ Bartola Kašića iz Vinkovaca - obje s 33 boda. Mirtina je mentorica Marija Perković, a Anettina Ivana Spajić
U konkurenciji osmih razreda na prvom je mjestu Marija Magdalena Otahal iz OŠ Bartola Kašića iz Vinkovaca s 39 bodova, a mentorica joj je Ivana Spajić. Leon Beljo iz OŠ Josipa Kozarca drugi je s 37 bodova, a mentorica mu je Ana Matić. Treća je Ana Marija Martić iz OŠ "Stari Jankovci" iz Starih Jankovaca s 36 bodova, a njegova je mentorica Darija Matanović
Čestitamo onima koji su pokazali nabolje znanje danas i njihovim mentorima, a i svim ostalim učenicima i mentorima na plasmanu na natjecanje i sudjelovanju!


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju