preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

Brojač

 

Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

E-TWINNING ŠKOLA

ŠK. GOD. 2020./2021.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice i ostali obrazovni materijali)

RAZREDNA NASTAVA        (1. - 4. razred)

PREDMETNA NASTAVA      (5. - 8. razred) 

VIRTUALNA KNJIŽNICA - VLANA

       KLIK NA LOGO 

 

VAŽNA OBAVIJEST

U tijeku je energetska obnova škole i školske dvorane te se mole učenici i roditelji da koriste isključivo ulaz iz Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskoga za dolazak i odlazak iz škole! Molimo roditelje da poštuju zamolbu da ne ulaze automobilima u dvorište škole! Potreban je pojačan oprez svih u školi i oko nje!

Korisne poveznice

eTWINNING PROJEKTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
eTWINNING QUALITY LABEL - Naše prvo priznanje kvalitete eTwinning projekta
Autor: ZRINKA JURIĆ, 17. 10. 2019.

Tijekom prošle školske godine 2018./2019. učenici tadašnjih 4. b, 4. c, 5. a, 5. b i 5. c aktivno su sudjelovali u različitim sadržajima dodatne nastave engleskog jezika koju je vodila Lidija Škrlec. Jedna od aktivnosti bilo je sudjelovanje u nekoliko međunarodnih eTwinning projekata, koji su rad u njihovoj grupi obogatili i učinili izazovnijim i zanimljivijim!
Više o tome piše teacher Lidija u (OPŠIRNIJE)!

 


Za projekt „Creating your own comics and online learning games“ (Stvaranje vlastitih online stripova i jezičnih igara za učenje) krajem rujna hrvatska Agencije za mobilnost i programe EU dodijelila nam je oznaku kvalitete. Među ostalim, istaknuto je kako su tijekom provedbe ovoga projekta korištene pedagoške inovacije, web alati, te je u potpunosti ostvarena komunikacija među partnerskim školama. Svi su učenici dobili priznanje za sudjelovanje u obliku certifikata „eTwinning Pupil Quality Label“, koji nam daje dodatnu motivaciju da nastavimo s ovakvim načinom učenja i rada.

Kratki opis eTwinning projekta:

Prilikom realizacije projekta učenici su u individualno i u timovima na odabranim internetskim stranicama (www.makebeliefscomix.com i www.learningapps.org) izradili svoje online stripove i online igre koje smo zatim razmijeniti s ostalim školama sudionicama. U projektu su, osim nas, sudjelovale osnovne škole iz Poljske, Turske i Grčke. Na nastavi smo zatim čitali njihove stripove i rješavali njihove online zadatke i igre.  Cilj ovog projekta bilo je poticanje korištenja engleskog jezika u kreativnom izražavanju, poticanje suradnje među učenicima i razmjene znanja s učenicima iz drugih europskih država, kao i razvoj vještina rada na računalu potrebnih za izradu online materijala.

Poseban je osjećaj dobiti priznanje za rad i trud na ovakvom međunarodnom projektu. Nadamo se kako će se, potaknuti našim uspjehom, i ostali učitelji i učenici naše škole aktivnije uključili na eTwinning platformu i otkriti mogućnosti koje ona nudi.

                                                      Lidija Škrlec, učiteljica engleskog jezika

Učenice 6.b razreda: Nora Horvat, Katarina Sunđi, Iva Agičić, Barbara Vučinić, Zara Kolak, Dunja Bartolović, Nika Bartulović i Sara Babić

Učenici 6.a razreda: Ivan Belić, Marko Bočev, Nola Mandek i Tina Božić Šarić

Matko Božičević (5. b), Bruno Vidoš (6. c), Ema Pavlović (5. c) i Josip Rupčić (5. c).

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju