preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

Brojač

 

Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

E-TWINNING ŠKOLA

ŠK. GOD. 2020./2021.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice i ostali obrazovni materijali)

RAZREDNA NASTAVA        (1. - 4. razred)

PREDMETNA NASTAVA      (5. - 8. razred) 

VIRTUALNA KNJIŽNICA - VLANA

       KLIK NA LOGO 

 

VAŽNA OBAVIJEST

U tijeku je energetska obnova škole i školske dvorane te se mole učenici i roditelji da koriste isključivo ulaz iz Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskoga za dolazak i odlazak iz škole! Molimo roditelje da poštuju zamolbu da ne ulaze automobilima u dvorište škole! Potreban je pojačan oprez svih u školi i oko nje!

Korisne poveznice

eTWINNING PROJEKTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
SVI eTWINNING PROJEKTI U SADAŠNJEM 3. C DOBILI OZNAKU KVALITETE/QUALITY LABEL
Autor: ZRINKA JURIĆ, 18. 10. 2020.

Učenici sada 3. c razreda s učiteljicom Dunjom Golek realizirali su više eTwinning projekata u prošloj školskoj godini, koje smo već u prethodnim objavama najavili. Za sve realizirane projekte dobili su eTwinning Nacionalnu oznaku kvalitete na kojima im čestitamo! 
U OPŠIRNIJE učiteljica Dunja Golek piše o projektima, a tekst je popraćen fotografijama te oznakama kvalitete. Učiteljica i učenici 3. c poručuju nam da se vesele novim aktivnostima i novim projektima!


Vrijeme Adventa proveli smo dIjeleći sreću i sudjelujući u humanitarnim projektima Podijelimo radost i sreću i 20 dana dobrote. Pomagali smo jedni drugima, grlili se, govorili lijepe riječi, igrali društvene igre, hranili životinje, pisali božićne čestitke i slali ih našim prijateljima, plesali, pjevali božićne pjesme, izrađivali božićne ukrase, ukrašavali učionicu, pekli mirisne božićne kolačiće... Posebno smo ponosni na volontiranje u Pučkoj kuhinji. Veselili smo se svakom novom danu i s nestrpljenjem isčekivali novi zadatak.

 

U eTwinNing projektu U svijetu likovnih umjetnika upoznali smo više likovnih umjetnika, njihov način izražavanja te smo radili kao i oni. Upoznali smo se s djelima Fride Kahlo, Vinceta van Gogha, Piet Mondriana, Kandynskog...

U potrazi za zavičajnom pričom izašli smo u grad. Šetali smo  Krnjašem, širokim sokakom i ušli u malu šokačku kuću s dugačkim trijemom. U avliji je zaškripio bunar i vratio nas u prošlost. U kućici za stolom sjedi Ivan Kozarac i pod petrolejskom svjetiljkom piše pjesme svojoj neuzvraćenoj ljubavi Mariji. Priču o vinkovačkom Romeu i Juliji otkrili smo u projektu Priče i legende moga zavičaja.

U projektu Razglednice moga zavičaja upoznavali smo zavičaj na zanimljiv način. Maskota našega razreda je zeko Mrvica. Zeko je svaki tjedan boravio kod jedne obitelji iz razreda . Zeko i članovi obitelji su zajedno istraživali naš grad. Sve istraženo su fotografirali i bilježili u zajednički dnevnik.
Zeko je upoznao Meraju, najstariji kulturno-povijesni spomenik našega grada, bio u kazalištu, knjižnici, do spomen ploče J. Runjanina...

                                                                                        Dunja Golek

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju