preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

Brojač

 

Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

E-TWINNING ŠKOLA

ŠK. GOD. 2020./2021.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice i ostali obrazovni materijali)

RAZREDNA NASTAVA        (1. - 4. razred)

PREDMETNA NASTAVA      (5. - 8. razred) 

VIRTUALNA KNJIŽNICA - VLANA

       KLIK NA LOGO 

 

VAŽNA OBAVIJEST

U tijeku je energetska obnova škole i školske dvorane te se mole učenici i roditelji da koriste isključivo ulaz iz Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskoga za dolazak i odlazak iz škole! Molimo roditelje da poštuju zamolbu da ne ulaze automobilima u dvorište škole! Potreban je pojačan oprez svih u školi i oko nje!

Korisne poveznice

eTWINNING PROJEKTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
eTWINNING PROJEKT "IGROM DO ZNANJA I ZABAVE"
Autor: ZRINKA JURIĆ, 28. 12. 2020.

Kako je igra sastavni dio dječjeg života i kroz igru lakše i brže učimo, učenici 3. a razreda s učiteljicom Marinom Barunčić uključili su se u eTwinning projekt "Igrom do znanja i zabave".
Igra motivira učenika za aktivno sudjelovanje u nastavnom procesu, razvija dječju znatiželju, poboljšava koncentraciju i pažnju, potiče istraživanje, razmišljanje, rješavanje problema i svakako, kreativnost, a kroz igru učenici ostvaruju i svoje osobne potencijale.

Autorice projekta, učiteljice Ivana Frančić i Renata Posavec, svaki mjesec zadaju novi zadatak. Zadaci u mjesecu prosincu su  istraživanje starih zaboravljenih igara i matematičke igre te igranje igre „Pokvareni božićni telefon“.

Više o ispunjenim zadacima za mjesec prosinac pročitajte i pogledajte u (OPŠRINIJE).

 


S oduševljenjem smo započeli rad na zadacima za mjesec prosinac. Učiteljica nam je pripremila razne zanimljive igre za Večer matematike i jedan cijeli nastavni dan proveli smo u igranju tih igara jer zbog epidemiološke situacije nismo mogli drugačije organizirati.

Još od prvog razreda istražujemo stare i zaboravljene igre koje su igrale naše bake i djedovi. Mnoge igre smo naučili igrati i rado ih igramo na satu TZK, sata razrednika i u vrijeme velikoga odmora.Najviše smijeha i zabave donijela nam je igra „Pokvareni božićni telefon“. Autorice projekta sve su članove/škole igre podijelile u skupine po 4 člana/škole.
Prvi član/škola imala je zadatak sastaviti lijepu poruku, sakriti je u nekoj igri te proslijediti sljedećem članu/školi. Drugi član/škola morala je tu skrivenu poruku otkriti, spremiti je u novoj igri i proslijediti dalje i tako do posljednjeg člana/škole koji mora javno objaviti otkrivanje lijepe poruke.
Skrivenu poruku smo dobili 21. 12. 2020., u vrijeme online nastave tako da nam je učiteljica proslijedila skrivenu poruku koja je bila spremljena u IGRI VJEŠALA Otkrivenu smo poruku slali učiteljici i bilo je smijeha kada je nekoliko različitih poruka učiteljica objavila na grupi. Zaista je bilo pokvarenih telefona...

                čovijek uvijek ostaje veliko dijete           Čovjek je uvijek veliko dijete

                                         čovjek je oduvijek veliko djete

Zatim smo ju spremili u drugoj igri i proslijedili dalje. Baš je bilo zabavno!

                                                              učenici 3. a i učiteljica Marina Barunčić 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju