preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

Brojač

 

Priloženi dokumenti:
Politika privatnosti.pdf

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

E-KIDS ERASMUS+ KA1 PROJEKT

            KLIK NA LOGO 

E-TWINNING ŠKOLA

ŠK. GOD. 2021./2022.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice i ostali obrazovni materijali)

RAZREDNA NASTAVA         (1. - 4. razred)

PREDMETNA NASTAVA       (5. - 8. razred) 

Priloženi dokumenti:
logo E-KIDS WEB jos manji.jpg

VIRTUALNA KNJIŽNICA - VLANA

       KLIK NA LOGO 

 

Korisne poveznice

VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
AKTIVNOSTI U MJESECU BORBE PROTIV OVISNOSTI I OSVOJENO PRVO MJESTO NA GRADSKOM NATJECANJU
Autor: ZRINKA JURIĆ, 29. 12. 2021.

I ove godine u Mjesecu borbe protiv ovisnosti, koji se svake godine obilježava od 15. studenoga do 15. prosincanaša se škola uključila u preventivne aktivnosti Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga i drugih ovisnosti Vukovarsko-srijemske županije. Aktivnosti, od plivačkog natjecanja do sudjelovanja i pobjede u kvizu znanja o ovisnostima, predstavlja  nam školska pedagoginja Suzana Kurtušić. Više čitajte i gledajte u (OPŠIRNIJE)! 

 


U projektu "Plivajmo za zdrave Vinkovce" na plivačkom natjecanju sudjelovali su predstavnici učenica i učenika od 5. do 8. razreda naše škole. Za natjecanje su mogli odabrati dvije od četiri discipline, a na samom natjecanju 30. studenog u pratnji učitelja Josipa Bebeka za našu školu osvojeno je i nekoliko medalja!.

Zlatnu medalju osvojili su Leonarda Lešić (5. a), Elena Vidinović (8. a) i Ivan Kujundžić (6. c), srebrnu medalju Gabrijel Mišić (5. a) i Dmitar Zvonimir Kuveždić (6. c), a brončanu Gabrijel Mišić (5. a) i Karla Lešić (8.c). U štafeti smo također osvojili brončane medalje!

Učenici sedmih i osmih razreda na satu razrednika uz pomoć školske pedagoginje Suzane Kurtušić pripremali su se i sudjelovali u Kvizu znanja o ovisnostima koji je pripremila je Udruga Pragma. Najuspješnijih pet učenika sedmih te pet učenika osmih razreda sudjelovalo je na gradskom natjecanju osnovnih škola. Samo gradsko natjecanje održano je u sklopu Motivacijskog dana 7. prosinca uz razne druge aktivnosti čemu su prisustvovali svi učenici sudionici preventivnih aktivnosti u pratnji školske pedagoginje Suzane Kurtušić i školske psihologinje Katarine Andrić. Nakon pozdravnih riječi pogledali smo kratku predstavu na temu prevencije ovisnosti u izvedbi Društva „Naša Djeca“ Vinkovci i sudjelovali u raspravi. Naši plivači dobili su zaslužene medalje i gromoglasan pljesak, a zatim je slijedilo iščekivano natjecanje u znanju o ovisnostima. U kategoriji sedmih razreda natjecali su se Iva Kovač (7. a), Elena Marunček (7. a), Luka Habuda (7. b), Anja Matijević (7. c), Josip Rupčić (7. c) i osvojili četvrto mjesto u kvizu znanja!

U kategoriji osmih razreda natjecali su se Karla Lešić (8. c), Marko Bočev (8. a), Ivan Belić (8. a), Karlo Jergović (8. b) te Luka Krešić (8. b) i osvojili prvo mjesto!

Još jednom čestitamo našim plivačima na osvojenim medaljama i našim pobjednicima u kvizu! Veliko hvala svim našim učenicima koji su uložili trud i sudjelovali u svim aktivnostima povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti! 

                                                                                          Suzana Kurtušić

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju