preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

Brojač

JELOVNIK
(20. 5. - 31. 5. 2024.)

Priloženi dokumenti:
Politika privatnosti.pdf

Tražilica
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

E-KIDS ERASMUS+ KA1 PROJEKT

            KLIK NA LOGO 

E-TWINNING ŠKOLA

ŠK. GOD. 2023./2024.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice i ostali obrazovni materijali)

RAZREDNA NASTAVA         (1. - 4. razred)

PREDMETNA NASTAVA       (5. - 8. razred) 

VIRTUALNA KNJIŽNICA - VLANA

       KLIK NA LOGO 

 

Korisne poveznice

AKTIVNOSTI U KNJIŽNICI
SUSRET S KNJIŽEVNICIMA JULIJANOM MATANOVIĆ I PAVLOM PAVLIČIĆEM KAO ZAVRŠNA AKTIVNOST PROJEKTA "A SAD - ČITAM! 3"
Zrinka Jurić / datum: 9. 5. 2024. 15:30

Na Dan grada Vukovara 3. svibnja 2024. upriličena je posljednja aktivnost projekta "A sad - čitam! 3" na kojoj su gosti bili istaknuti hrvatski književnici Julijana Matanović i Pavao Pavličić. Imali smo zadovoljstvo sudjelovati na njemu, neki po prvi put vidjeti književnike i razgovarati s njima. U pratnji knjižničarke Zrinke Jurić na susret su išle Mia Kolarević i Petra Galinović iz 6. a te Tia Knežević i Tena Popović iz 6. c, odreda sve učenice koje zaista uživaju u pisanoj riječi i kojima su knjige često u rukama.   
Na početku susreta predstavljen je život i književni rad autora, a potom su uslijedila pitanja učenika i razgovor s gostima. Bilo je tu uistinu zanimljivih pitanja i odgovora.  Autori, osim što pišu za odrasle, imaju i podosta naslova za djecu, a naši učenici imaju ih priliku posuditi u školskoj knjižnici i čitati. 
Na kraju susreta u parovima je odigran Kahoot kviz kojim se provjerilo znanje, ali i brzina odgovaranja na pitanja o autorima.  
Domaćin je bila OŠ Siniše Glavaševića i koordinatorice Projekta učiteljice Hrvatskoga jezika Branimira Barun i Karolina Nadeždi Hideg. 

Fotografije sa susreta su u (OPŠIRNIJE)! 


[OPŠIRNIJE]



RADIONICA O LAŽNIM VIJESTIMA - 7. DANI MEDIJSKE PISMENOSTI
Zrinka Jurić / datum: 26. 4. 2024. 12:43

U okviru 7. Dana medijske pismenosti održana je radionica za učenike osmih razreda u kojoj su oni na početku iznosili načine na koje pristupaju čitanju vijesti i objavama u medijima.  Dobili su nekoliko vijesti iz medija, a pomoću infografike Kako otkriti lažne vijesti?, koju je izradila Međunarodna federacija knjižničarskih ustanova i društava, procjenjivali su jesu li vijesti lažne ili istinite. Bilo je različitih stavova pa je učeničko kritičko promišljanje došlo do većeg izražaja!
Zanimljivost ove radionice bila je što su na njoj uz naše domaće učenike sudjelovali i učenici iz španjolskog grada Ubeda koji su u okviru Erasmus+ mobilnosti bili gosti naše škole. Bilo je zanimljivo čuti sličnosti i razlike u pristupima medijima te praćenju informacija vršnjaka iz Hrvatske i Španjolske. Učenicima je dodatno predstavljena lista programa i stranica kojima se mogu poslužiti kako bi provjerili autentičnost vijesti i fotografija.
Aktivnost je održana u Multimedijalnom odjelu Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci jer je tako povezan posjet gradskoj knjižnici i radionica o lažnim vijestima.  

Fotografije su u (OPŠIRNIJE)! 


[OPŠIRNIJE]



VALENTINOVO U KNJIŽNICI
Zrinka Jurić / datum: 16. 2. 2024. 16:11

Dan zaljubljenih, odnosno Valentinovo, najromantičniji je dan u godini kada posebno pokazujemo zahvalnost i ljubav prema svojim voljenima. Za romantičan ugođaj u školskoj knjižnici pobrinule su se i školske knjižničarke. Ljubav je uvijek bila i ostala vječna inspiracija za pisanje i stvaranje, stoga smo vam pripremile i nekolicinu naslova koje možete posuditi u našoj knjižnici, a bave se temom ljubavi!

                                                                                        Josipa Sudarević 

 


[OPŠIRNIJE]



USPJEŠNO ZAVRŠENA AKCIJA DARIVANJA KNJIGA - ČITAM, DAM, SRETAN SAM
Zrinka Jurić / datum: 15. 2. 2024. 15:31

U ponedjeljak 12. veljače završena je još jedna akcija darivanja knjiga i slikovnica Čitam, dam, sretan sam - svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj! Darovane knjige i slikovnice odnijeli smo u GKVK, a oni su ih proslijedili korisnicima Centra za pružanje usluga u zajednici kojima je ovogodišnja akcija namijenjena. Hvala svim darovateljima! 

 


[OPŠIRNIJE]



OBILJEŽILI SMO SVJETSKI DAN ČITANJA NAGLAS
Zrinka Jurić / datum: 12. 2. 2024. 13:00

Prve srijede u veljači obilježava se Svjetski dan čitanja naglas te smo ga obilježili i u našoj školskoj knjižnici. Na dohvat ruke bile su nam knjige ljubavne tematike jer smo u mjesecu ljubavi te su upravo iz njih čitani ulomci! 


[OPŠIRNIJE]



ČITAM, DAM, SRETAN SAM! - NOVA AKCIJA DARIVANJA KNJIGA I SLIKOVNICA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA DARIVANJA KNJIGA
Zrinka Jurić / datum: 26. 1. 2024. 11:31

I ove godine odazvat ćemo se na poziv GKVK u akciju darivanja knjiga pod motom Čitam, dam, sretan sam! - svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj! Akcija u našoj školskoj knjižnici traje od ponedjeljka 29. siječnja do ponedjeljka 12. veljače, a prikupljamo slikovnice i knjige u dobrom stanju. Pozivamo učenike i djelatnike da sudjeluju u akciji koja je ove godine namijenjena  Centru za pružanje usluga u zajednici Vukovarsko-srijemske županije. 


[OPŠIRNIJE]



SVI U GKVK - VIDEOZAPIS
Zrinka Jurić / datum: 26. 1. 2024. 11:03

Već smo spominjali kako su svi naši učenici u prvom polugodištu u organiziranim vođenim posjetama bili u novoj zgradi gradske knjižnice te se upoznali sa svim njezinim uslugama. Prvašići su dobili besplatno jednogodišnje članstvo, velik broj učenika i djelatnika također su njezini vjerni ili novi članovi. Imamo jednu od najljepših knjižnica u Europi i na to smo iznimno ponosni! Našim učenicima želimo što više lijepih trenutaka provedenih u njoj, puno čitanja i učenja! 

U videozapis smo okupili dio fotografija kao uspomenu na spomenute posjete, a pokreće se pritiskom na fotografiju! 

 


[OPŠIRNIJE]



PREPORUKE ZA ČITANJE NASTAVAKA UČENICIMA OMILJENIH KNJIGA
Zrinka Jurić / datum: 18. 1. 2024. 16:45

Predstavljamo tri nove knjige na policama naše knjižnice. Vjerujemo da će brzo biti posuđene jer su one nastavci učenicima omiljenih knjiga. Riječ je o novoj verziji Dnevnika Pauline P. Sanje Polak, ovoga puta s fotografijama iz filma. Dva duga dana Pavla Pavličića nastavak je romana Trojica u Trnju. Braco, Tut i Hrvoje u novim su pustolovinama. Treća knjiga nastavak je romana Charlie i tvornica čokolade Roada Dahla s naslovom Charlie i veličanstveno stakleno dizalo. Charlie Bucket i njegova obitelj te Willy Wonka krstare u staklenom dizalu iznad tvornice čokolade. Pred sobom vide cijeli svijet, ali nisu sami... Tko vreba na njih, otkrijte sami! 

 


[OPŠIRNIJE]



BOOKFLIX - PREPORUKE KNJIGA ZA ČITANJE
Zrinka Jurić / datum: 18. 12. 2023. 16:18

Na panou ispred knjižnice postavljene su preporuke za čitanje prigodnih knjiga blagdanske i "zimske" tematike. Među njima su i neke po kojima su snimljeni filmovi, a dio je i novonabavljenih knjiga. Naiđite do knjižnice i posudite nešto za sebe za praznike! 


[OPŠIRNIJE]



IZLOŽBA PREPORUČENIH KNJIGA ZA ČITANJE UZ MJESEC BORBE PROTIV OVISNOSTI
Zrinka Jurić / datum: 1. 12. 2023. 11:04

U tijeku je Mjesec borbe protiv ovisnosti te je, posebno za učenike osmog razreda, u knjižnici pripremljena izložba s preporukama književnih djela koja se bave ovisnošću o drogama i njihovim posljedicama na ljudsko fizičko i psihičko zdravlje. Najbolje je učiti iz tuđih grešaka te u tom smislu svoje i ne činiti! Dio knjiga su i lektirni naslovi o kojima će učenici imati priliku razgovarati na nastavi! 


[OPŠIRNIJE]



AKTIVNO UČENJE - UČENICI 4. B RAZREDA OVLADALI SU KORIŠTENJEM RJEČNICIMA
Zrinka Jurić / datum: 20. 11. 2023. 19:40

U školskoj knjižnici posebno mjesto ima priručna zbirka knjiga, a među njima i rječnici. Njih koristimo kada nismo sigurni u značenje ili ne znamo značenje neke riječi. S obzirom na to da su to vrlo opsežni priručnici s preko 1400 stranica, treba se naučiti služiti njima. S učenicima 4. b razreda održana je radionica u kojoj su saznali male trikove za lakše snalaženje u rječniku i odmah ih i isprobali! 
Aktivno su učili i istraživali, radili u skupinama i razvijali timski duh i međusobnu podršku. Svatko je imao priliku potražiti neku riječ u rječniku hrvatskog jezika ili u rječniku stranih riječi. Učenici su saznali da se, kada nemaju pri ruci tiskanu vreziju, mogu poslužiti online verzijama rječnika! 

Fotografije su u (OPŠIRNIJE)! 


[OPŠIRNIJE]



TIJEKOM MHK PRVAŠIĆI POSTALI ČLANOVI ŠKOLSKE KNJIŽNICE
Zrinka Jurić / datum: 20. 11. 2023. 10:00

Naših 49 prvašića tijekom Mjeseca hrvatske knjige postali su članovi naše školske knjižnice i već su njezini aktivni korisnici. Dobili su brošuru s najvažnijim uputama i pravilima, straničnik i svoju iskaznicu! Prve slikovnice i knjige našle su put do njihovih ruku jer je kultura čitanja važna za njihov razvoj, ali i užitak. Na susretima u knjižnici saznali su kako je vuk postao uljuđen i kako je i sam postao izvrstan čitač. Kada može vuk, složili su se da mogu i oni! 

Fotografije su u (OPŠIRNIJE)!


[OPŠIRNIJE]



NATJECANJE U PREVOĐENJU S NJEMAČKOG NA HRVATSKI JEZIK
Zrinka Jurić / datum: 20. 11. 2023. 09:21

U četvrtak 16. studenoga 2023. održano je i posljednje natjecanje u prevođenju, ovoga puta s njemačkog na hrvatski jezik, jer je Njemački jezik kao izborni predmet zastupljen u školi. Dvije hrabre i odvažne ekipe sedmaša prihvatile su ovaj izazov i prevodile kratki tekst uz pomoć rječnika. Njihove prijevode pregledala je učiteljica Njemačkog jezika s. Elizabeta (Helena Koščak), a mi donosimo rezultate i atmosferu! Zahvaljujemo učenicima i učiteljici na doprinosu aktivnostima školske knjižnice u MHK. 


[OPŠIRNIJE]



UČENICIMA DRUGOG RAZREDA PREDSTAVLJENA ZBIRKA PJESAMA "KAD JE DIDA DIJETE BIO" MOMIRA UZELCA
Zrinka Jurić / datum: 17. 11. 2023. 10:39

U utorak 14. studenoga 2023. učenici drugih razreda imali su priliku prvi put susresti pjesnika uživo. U goste nam je došao Vinkovčanin Momir Uzelac koji je ljetos objavio svoju prvu zbirku pjesama "Kad je dida dijete bio" u izdanju SN Privlačica. Urednica je zbirke Zrinka Jurić, ilustratorica Tea Jukić, a direktorica izdanja Martina Grgurovac. Ovaj susret bio je i dio programa književne manifestacije 29. Dani Josipa i Ivana Kozarca te je predstavljanju nazočio i Martin Grgurovac, njezin pokretač! 
Više čitajte i gledajte u (OPŠIRNIJE)! 


[OPŠIRNIJE]



STRANIČNIK MIE ČURDINJAKOVIĆ IZ 8. A MEĐU NAJBOLJIMA NA NATJEČAJU GK "JURAJ ŠIŽGORIĆ" IZ ŠIBENIKA
Zrinka Jurić / datum: 17. 11. 2023. 10:16

                 


[OPŠIRNIJE]



PANO ISPRED KNJIŽNICE - KNJIGA NA BROJNIM JEZICIMA
Zrinka Jurić / datum: 14. 11. 2023. 16:57

​Pano je izradila knjižničarka Josipa Sudarević! 


[OPŠIRNIJE]



NAJAVA PREDSTAVLJANJA KNJIGE "KAD JE DIDA DIJETE BIO" MOMIRA UZELCA
Zrinka Jurić / datum: 13. 11. 2023. 12:33


[OPŠIRNIJE]



FINALISTI NATJECANJA U PREVOĐENJU
Zrinka Jurić / datum: 10. 11. 2023. 12:28


[OPŠIRNIJE]



REZULTATI FINALNOG NATJECANJA U PREVOĐENJU - NAJBOLJE EKIPE 5. C I 8. A
Zrinka Jurić / datum: 8. 11. 2023. 20:15

Danas je održano finalno natjecanje u prevođenju "I mi smo prevoditelji" ovoga puta s hrvatskog na engleski jezik! Tema tekstova bila je vezana uz digitalne sadržaje pa smo tako u tri dana natjecanja obuhvatili tri cilja naše Erasmus+ akreditacije. 
Najbolju vještinu prevođenja u mlađoj kategoriji pokazala je ekipa 5. c u sastavu Jakov Bartolović, Iskra Čurdinjaković i Luna Radilj dok je u starijoj kategoriji to ekipa 8. a Olja Arsov, Magdalena Bubnjić i Mia Čurdinjaković. Da teachericama Gabrijeli Romić, Mariji Rukavini i Mariji Dragojević, koje su danas vrednovale prijevode, nije bilo nimalo lako dokazuje to što su drugoplasirane ekipe samo za jedan bod zaostale za prvoplasiranima. To su ekipa 6. a u mlađoj kategoriji Mihael Ilić, Patrik Kordić i Gabriela Naletina te ekipa 7. b u starijoj kategoriji Nikolina Jendrićko, Filip Romić i Marija Siladi! Čestitamo svim učenicima na izvrsnom poznavanju engleskog jezika koji im nije stran i uspjehu koji su postigli! Hvala svima koji su u ova tri dana bili dio naših aktivnosti Mjeseca hrvatske knjige posvećenih prevoditeljima i prevođenju - učenicima natjecateljima i teachericama! 


[OPŠIRNIJE]



REZULTATI DRUGOG DANA NATJECANJA U KATEGORIJI 5. I 6. RAZREDA
Zrinka Jurić / datum: 7. 11. 2023. 17:40

Poznati su rezultati i današnjeg drugog dana natjecanja u prevođenju I mi smo prevoditelji, ovoga puta u konkurenciji 5. i 6. razreda. Oni su prevodili kratke tekstove o socio-emocionalnim temama, a njihovu vještinu prevođenja pregledale su i vrednovale dvije teacherice Marije - Rukavina i Dragojević! Prvoplasirane ekipe sutra su u finalu!  


[OPŠIRNIJE]



REZULTATI PRVOG DANA NATJECANJA U KATEGORIJI 7. I 8. RAZREDA
Zrinka Jurić / datum: 6. 11. 2023. 19:44

Danas je održano natjecanje u prevođenju s engleskog na hrvatski jezik u kategoriji 7. i  8. r. Tročlane razredne ekipe dobile su tekst s temom mentalnog zdravlja, upute za prevođenje te mogućnost korištenja rječnika dva puta! Kako su se s prijevodima snašli, pregledale su i ocijenile teacherice Gabrijela Romić i Lidija Škrlec, a evo i rezultata... Zahvaljujemo svim učenicima koji su prihvatili izazov i okušali se u vještini prevođenja. Najboljima čestitamo i želimo uspjeh u finalu u srijedu! 

 


[OPŠIRNIJE]



TERMINI ODRŽAVANJA NATJECANJA U PREVOĐENJU
Zrinka Jurić / datum: 2. 11. 2023. 15:26

Još danas 2. studenoga i sutra 3. studenoga 2023. traju prijave tročlanih razrednih ekipa za natjecanje u prevođenju! Na plakatu donosimo termine prvog i drugog kruga te mjesto održavanja! Veselimo se i s nestrpljenjem očekujemo sljedeći tjedan!  


[OPŠIRNIJE]



IZLOŽBA O PRIJEVODIMA MALOGA PRINCA
Zrinka Jurić / datum: 31. 10. 2023. 17:25

Cijeli je Mjesec hrvatske knjige u znaku prijevoda i prevođenja pa je tako i izložba u knjižnici posvećena posebnoj knjizi koja je jedna od najprevođenijih knjiga na svijetu. Riječ je o knjizi Mali princ Antoinea de Saint-Exuperyja, francuskog književnika, a zanimljivost o prijevodima te knjige pripremili su nam učenici 8. a razreda. Bio je to dio njihovog istraživačkog rada uz djelo za cjelovito čitanje na satima Hrvatskoga jezika! Osim istraživanja o prijevodima Maloga princa imali su i kreativan zadatak - izraditi suvenir povezan s glavnim likom i djelom. Pozivamo vas da dođete u školsku knjižnicu i pogledate sve izloženo! 


[OPŠIRNIJE]



KOJA JE TO KNJIGA? - IZVJEŠĆE O PRVOJ AKTIVNOSTI U MJESECU HRVATSKE KNJIGE
Zrinka Jurić / datum: 27. 10. 2023. 15:52

U okviru Mjeseca hrvatske knjige 25. listopada 2023. u našoj je školskoj knjižnici za učenike 4. razreda održan Kahoot kviz Koja je to knjiga? koji su pripremile školske knjižničarke. Kviz se sastojao od 20 pitanja prepoznavanja izvornog naziva knjige s hrvatskim prijevodom ili obrnuto. Knjige su uglavnom bile bajke kao i lektire koje su učenici čitali do sada, ali i naslovi koji su u novije vrijeme popularniji i češće posuđivani u knjižnici.
Svaki razred imao je svoje predstavnike, ekipe od 4 učenika. Borba je bila izuzetno napeta, a pobijedila je ekipa 4. b razreda (Lovro Spajić, Tamara Jutriša, Sara Kujundžija i Mila Mavrović). Svi su sudionici dobili zahvalnice i straničnike MHK, a pobjednici diplome, te slatko iznenađenje.

                                                                                Josipa Sudarević 

Više fotografija pogledajte u (OPŠIRNIJE)!


[OPŠIRNIJE]



I MI SMO PREVODITELJI - NAJAVA NATJECANJA I POZIV ZA PRIJAVE TROČLANIH EKIPA
Zrinka Jurić / datum: 23. 10. 2023. 12:48

Ovogodišnja manifestacija Mjeseca hrvatske knjige posvećena je književnom prevođenju i prevoditeljima, stoga su i aktivnosti u našoj školskoj knjižnici u tom duhu!
Od danas su otvorene prijave za natjecanje tročlanih razrednih ekipa od 5. do 8. razreda. Natjecanje će se provesti u tjednu od 6. do 10. studenoga 2023., a jednu kategoriju čine tri 5. i tri 6. razreda, a drugu dva 7. i  tri 8. razreda. U prvom krugu ekipe prevode zadani tekst s engleskog na hrvatski jezik. Pobjednici u kategoriji 5. i 6. te 7. i 8. r. međusobno se u drugom krugu još natječu u prijevodu s hrvatskog na engleski jezik. Nakon drugog kruga dobit ćemo pobjednike u mlađoj i starijoj kategoriji! Pomoć u vrednovanju prijevoda i u samom natjecanju imat ćemo od naših Teacherica Lidije, Gabrijele, Marije R. i Marije D.

Dio natjecanja bit će povezan i s njemačkim jezikom u suradnji s Lehrerin sestrom Elizabetom. 


[OPŠIRNIJE]



DRUGO I TREĆE MJESTO ZA NAŠE UČENIKE NA GRADSKOM NATJECANJU U ČITANJU NAGLAS
Zrinka Jurić / datum: 23. 10. 2023. 10:54

S održanog gradskog Natjecanja u čitanju naglas u prostorima nove zgrade GKVK, u petak 20. listopada 2023., rezultati su sljedeći. U mlađoj kategoriji od 3. do 5. r. Duje Krznarić iz 5. c zauzeo je 3. mjesto (mentorica je Irena Mataković), a Magdalena Bubnjić iz 8. a bila je 2. u starijoj kategoriji od 6. do 8. r. (mentorica je Zrinka Jurić). Sestre Ivana Čikvari iz 3. c (mentorica je Sara Špiko) i Paula Čikvari iz 6. b (mentorica je Ivana Karlušić Budimir) također su se uspješno predstavile i čitale uvježbane ulomke odabranih knjiga! Bio je pravi užitak slušati izvedbe naših četvero učenika te im čestitamo na uspješnom nastupu i predstavljanju naše škole! 
Pozivamo sve naše učenike da čitaju što više tijekom godine i da čitajući bilježe zanimljive i smiješne ulomke iz knjiga koji im mogu biti izbor za sljedeće natjecanje u 2024. godini! 

Fotografije pogledajte u (OPŠIRNIJE)! 


[OPŠIRNIJE]



REZULTATI 10. JUBILARNOG ŠKOLSKOG NATJECANJA U ČITANJU NAGLAS
Zrinka Jurić / datum: 19. 10. 2023. 14:06

Godinu po godinu stigli smo i do 10. jubilarnog školskog Natjecanja u čitanju naglas! U dva dana uživali smo slušajući predstavljanja i čitanja naših učenika u obje kategorije, u njihovom izboru knjiga i ulomaka te atmosferi koja je vladala. Povjerenstva su, kao i uvijek, imala težak zadatak odabrati najbolje i one koji će nas predstavljati na gradskom Natjecanju u čitanju naglas!  

U kategoriji učenika od 3. do 5. razreda prvo mjesto osvojio je Duje Krznarić iz 5. c, druga je bila Ivana Čikvari iz 3. c, a treća Iskra Čurdinjaković iz 5. c. U kategoriji od 6. do 8. razreda na prvom mjestu je Magdalena Bubnjić iz 8. a, na drugom Paula Čikvari iz 6. b, a na trećem Mia Milinović iz 7. b. Čestitamo njima, ali i svim drugim učenicima koji su na natjecanju sudjelovali.

Prema propozicijama na gradsko su natjecanje pozvani prvoplasirani i drugoplasirani sa školskog Natjecanja tako da Duji i Ivani te Magdaleni i Pauli želimo uspješno predstavljanje i čitanje sutra 20. listopada 2023. Natjecanje počinje u 12,00 sati u prostoru nove zgrade Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci te pozivamo sve zainteresirane da dođu i uživaju u ovom lijepom kulturnom događaju!

Fotografije pogledajte u (OPŠIRNIJE)! 


[OPŠIRNIJE]



MJESEC HRVATSKE KNJIGE U ŠKOLSKOJ KNJIŽNICI
Zrinka Jurić / datum: 16. 10. 2023. 10:14

Započeo je Mjesec hrvatske knjige! U školskoj knjižnici pripremamo zanimljive aktivnosti i natjecanja vezano za prevođenje i prijevode jer je upravo tome i posvećena ovogodišnja manifestacija! 


[OPŠIRNIJE]



2. FOTOGRAFSKI NATJEČAJ HRVATSKE MREŽE ŠKOLSKIH KNJIŽNIČARA
Zrinka Jurić / datum: 12. 10. 2023. 10:31


[OPŠIRNIJE]



JUBILARNO 10. NATJECANJE U ČITANJU NAGLAS
Zrinka Jurić / datum: 10. 10. 2023. 10:54


[OPŠIRNIJE]



RSS


preskoči na navigaciju