preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

Brojač

 

Tražilica
Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

E-TWINNING ŠKOLA

ŠK. GOD. 2020./2021.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice i ostali obrazovni materijali)

RAZREDNA NASTAVA        (1. - 4. razred)

PREDMETNA NASTAVA      (5. - 8. razred) 

VIRTUALNA KNJIŽNICA - VLANA

       KLIK NA LOGO 

 

VAŽNA OBAVIJEST

U tijeku je energetska obnova škole i školske dvorane te se mole učenici i roditelji da koriste isključivo ulaz iz Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskoga za dolazak i odlazak iz škole! Molimo roditelje da poštuju zamolbu da ne ulaze automobilima u dvorište škole! Potreban je pojačan oprez svih u školi i oko nje!

Korisne poveznice

NATJECANJA I NATJEČAJI
IVA MILKOVIĆ IZ 5. B FINALISTICA JE HIPPO OLYMPIAD NATJECANJA
ZRINKA JURIĆ / datum: 14. 8. 2020. 16:26

Ovogodišnje polufinale Hippo međunarodnog natjecanja održano je tijekom svibnja putem online platforme Zoom te su naši učenici (spomenuti nešto niže u prethodnoj objavi o ovom natjecanju) ipak dobili priliku pokazati svoje znanje engleskog jezika unatoč pandemiji.
Početkom kolovoza primili smo izvrsne vijesti. Iva Milković, učenica 5. b razreda, plasirala se među 10% najboljih te je pozvana na finalnu razinu natjecanja. Veliki trud i ljubav k stjecanju znanja opet se isplatila. Nažalost, zbog pandemije i nepovoljne situacije diljem svijeta, odlazak u Italiju nije moguć, stoga će se u rujnu održati online natjecanje na kojem će Iva još jednom imati priliku pokazati svoje zavidno znanje engleskog jezika.
Od srca joj svi čestitamo i želimo joj puno uspjeha. Također, čestitke svim polufinalistima naše škole na izvrsnim rezultatima.

Mentorica i koordinatorica natjecanja: 

Gabrijela Romić


[OPŠIRNIJE]DJEČJA ZMAJADA 2020.
ZRINKA JURIĆ / datum: 19. 6. 2020. 11:06

Dječja zmajada održava se povodom Dana državnosti, a ove godine zbog COVIDA 19 smanjen je bio broj sudionika i ekipa. Pozvane su samo gradske škole! Ekipa naše škole bila je prva s najvećim kutom od 85 stupnjeva. Idealno je 90 stupnjeva, ali je to vrlo teško postići. Učenici su koji su sudjelovali: Luka Sičanica (5. a), Lana Kristić (6. c) i Manuela Cvitković(7.c), a na Zmajadu ih je vodila učiteljica tehničke kulture Mira Magdić. 
                                                                                   
                                                                                                 Mira Magdić 


[OPŠIRNIJE]POZNATI POLUFINALISTI HIPPO OLYMPIAD NATJECANJA
ZRINKA JURIĆ / datum: 23. 3. 2020. 22:51

U moru loših vijesti, evo i veselih novosti! Stigli su rezultati školske razine Hippo natjecanja i, kao i obično, naši su učenici pokazali izvrsno poznavanje engleskog jezika. Na polufinalnu državnu razinu natjecanja pozvani su učenici: Agnez Volf i Petra Smiljić (3. a), Dominik Alvir i Adea Muhadri (3. b), Lucija Cestarić i Iva Milković (5. b), Katarina Sunđi i Nika Bartulović (6. b) te Dominik Jelinić (8. a). Čestitke svima!
Nažalost, zbog novonastale situacije, natjecanje je odgođeno, no nadamo se da će, kada se situacija smiri, naši učenici imati priliku opet pokazati svoje izvrsno znanje!

                                       Gabrijela Romić, koordinatorica natjecanja u školi


[OPŠIRNIJE]ŽUPANIJSKA NATJECANJA I SMOTRE 2020.
ZRINKA JURIĆ / datum: 6. 3. 2020. 13:04

Ovo je mjesto gdje ćemo pratiti naše učenike i mentore na županijskim natjecanjima redom kako se održavaju! Čestitamo svima na pozivu na županijsku razinu i ostvarenim rezultatima na županijskim natjecanjima!

Prrvo županijsko natjecanje bilo je iz Njemačkog jezika, a održano je 19. veljače 2020. u OŠ "Antun i Stjepan Radić" u Gunji. Na njemu nas je predstavljao Francesco Rendulić iz 8. c koji je u kategoriji učenika povratnika zauzeo izvrsno drugo mjesto. Mentorica mu je s. Elizabeta (Helena Koščak).

U utorak 3. ožujka 2020. u OŠ "Stari Jankovci" u Starim Jankovcima održano je županijsko natjecanje iz Engleskoga jezika. Ana Korica iz 8. b bila je šesta, Domagoj Jelinić iz 8. a osmi, a sudjelovala je i Dea Beljo iz 8. b. Mentorica im je Gabrijela Romić.

Matematičari se već dugi niz godina na županijskoj razini natječu u OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u Andrijaševcima. Noel Konečni iz 4. c zauzeo je izvrsno četvrto mjesto, a mentorica mu je njegova učiteljica Nada Brdar. Ema Pavlović iz 5. c bila je deveta, a sudjelovala je i Iva Kovač iz 5. a. Njihova je mentorica Tatjana Brešćanski. Natjecanje je održano u srijedu 4. ožujka 2020. 

NAPOMENA: Zbog situacije s koronavirusom odgođene su sva natjecanja do daljnjega. : 

 


[OPŠIRNIJE]HIPPO OLYMPIAD - MEĐUNARODNO NATJECANJE IZ POZNAVANJA ENGLESKOGA JEZIKA
ZRINKA JURIĆ / datum: 23. 2. 2020. 22:45

i ove je godine 21. veljače 2020. u našoj školi održano natjecanje Hippo Olympiad, međunarodno natjecanje iz poznavanja engleskoga jezika. Tri su razine natjecanja: školska, državna te finalna razina koja se održava u Italiji, u mjestu Lido di Jesolo nedaleko od Venecije. Da je natjecanje sve  popularnije diljem svijeta, govori činjenica kako je ove godine prijavljeno  preko 57 000 kandidata  u dobi od 9 do 18 godina. U našoj je školi na natjecanju sudjelovalo 62 djece u pet kategorija prema uzrastu, Testiralo se razumijevanje pročitanog, razumijevanje slušanjem te Use of English. Želimo sreću i uspjeh svim kandidatima te nestrpljivo čekamo rezultate.

                                                         Gabrijela Romić, učiteljica engleskoga jezika
 
Fotografije pogledajte u (OPŠIRNIJE)!

[OPŠIRNIJE]ŠKOLSKA I MEĐUOPĆINSKA NATJECANJA I SMOTRE 2020.
ZRINKA JURIĆ / datum: 23. 2. 2020. 22:17

Završila su sva školska natjecanja po predmetima te međuopćinska razina LiDraNa. Donosimo popis učenika sudionika navednih natjecanja, redom kako su se odvijala, te njihove mentore, a također i učenike pozvane na županijsku razinu natjecanja!
Čestitamo svim učenicima na njhovom trudu i vremenu uloženom u pripremu i natjecanja (kod nekih ih je bilo i više) te mentorima koji ih pripremaju i motiviraju. Pozvanima na županijsku razinu natjecanja želimo puno uspjeha!   


 

NJEMAČKI JEZIK, 20. siječnja 2020.
8. RAZRED - Iva Bratić i Francesco Rendulić (oboje 8. c). Mentorica je s. Elizabeta (Helena Koščak). 
Francesco Rendulić pozvan je na županijsku razinu natjecanja u kategoriji povratnika! 

FIZIKA, 22. siječnja 2020. 
8. RAZRED - Sara Šmider iz 8. a. Mentorica je Irena Papac. 
Sara Šmider pozvana je na županijsku razinu!

ENGLESKI JEZIK, 23. siječnja 2020. 
8. RAZRED - Domagoj Jelinić (8. a), Filip Bazina,Dea Beljo, Ana Korica, Robin Obradović, Domagoj Raguž (8. b) i lana Videković (8. c).  Mentorica je Gabrijela Romić.   
Na županijsko natjecanje pozvani su Domagoj Jelinić, Ana Korica i Dea Beljo. 

MATEMATIKA, 27. siječnja 2020.
4. RAZRED: Mia Čurdinjaković, Oliver Hob, Leon Kosor i Luka Radilj iz 4. a (mentorica je Dinka Pavić Rosandić); Damir Ćulubrk, Ante Lešić-Mišić, Vjeko Šarić, Monika Šaronja, Lana Šola iz 4. b (mentorica je Slavica Astaloš); Marko Babić, Ema Banovac, Luka Jurišić, Noel Konečni, Sara Korov i Dmitar Zvonimir Kuveždić iz 4. c (mentorica je Nada Brdar). 
5. RAZRED: Iva Kovač (5. a). Matko Božičević, Ana Jaman, Iva Milković, Fran Šarić, Karla Štimac (5. b) i Ema Pavlović i Luka Periša (5. c). mentorica im je Tatjana Brešćanski).
6. RAZRED: Ivan Belić i Elena Vidinović (6. a). Mentorica je Helena Dravec. 

Na županijsko natjecanje pozvani su četvrtaš Noel Konečni i petašice Iva Kovač i Ema Pavlović. 

KEMIJA, 4. veljače 2020.
7. RAZRED:  Matko Bosančić, Ivan Komesarović, Vjeran Lukadinović, Adrijan Mičić i Josip Ramljak (7. a), Ivan Galunić (7. b), Dunja Crnjak, Filip Gavrić, Dina Matečić i Borna Nikolić (7. c). Mentorica je Veselka Čorluka.
8. RAZRED: Iva Herceg i Ivana Nol (8. a) i Filip Bazina (8. b). Mentorica je Vesna Matak.

Na županijsko natjecanje pozvan je Filip Bazina!

POVIJEST, 5. veljače 2020.
7. RAZRED: Andrej Fišić, Luka Kristić i Ivan Komesarović (7. a), Antonio Međeši (7. b) i Borna Nikolić (7. c). Mentor je Ivan Krajinović. 
8. RAZRED: Josip Idžanović (8. b), Ena Bešenić, Iva Bratić, Borna Knežević, Borna Matić, Mario Nikić, Tena Novoselac, Francesco Rendulić (svi 8. c). Mentor je Milenko Zovko.

Na županijsko natjecanje pozvani su sedmaši Andrej Fišić i Ivan Komesarović, a od osmaša Iva Bratić, Josip Idžanović, Tena Novoselac i Ena Bešenić. 

BIOLOGIJA, 7. veljače 2020.
7. RAZRED:  Matko Bosančić, Martina Božić, Paula Jančić, Luka Kristić, Tena Maloševac, Dora Marinović, Adrijan Mičić i Marko Periša (7. a) te Matej Golubičić i Rafael Ilić (7. c). Mentorica je Veselka Čorluka.
8. RAZRED:  Laura Janović i Mila Vučinić (8. c). Mentorica je Vesna Matak.

Na županijsko natjecanje pozvani su sedmaši Luka Kristić, Dora Marinović i Rafael Ilić. 

HRVATSKI JEZIK, 11. veljače 2020.
7. RAZRED: Rafael Ilić iz 7. c. Mentorica je Zrinka Jurić. 
8. RAZRED: Josip Idžanović i Robin Obradović (8. b) te Ena Bešenić i Iva Bratić (8. c). Mentorica je Ivana Karlušić Budimir.

Na županijsko natjecanje pozvani su Robin Obradović i Ena Bešenić. 

LiDraNo (Međuopćinska razina najecanja), 12. veljače 2020. 
Literarni rad - pjesma "Snaša Slavonija" učenice Paule Jančić iz 7. a predložen je na županijsku razinu smotre. Mentorica je Irena Mataković.
U novinarskom izrazu radijska emisja "S one strane duge" predložena je za županijsku razinu smotre. Autorice i voditeljice su Robin Obradović (8. b) i Iva Bratić (8. c). Mentorica je Zrinka Jurić.  

GEOGRAFIJA, 12. veljače 2020.
5. RAZRED: Marta Jančić (5. a), Matko Božičević, Lucija Cestarić, Toni Dragun, Anamarija Hob, Ana Jaman, Iva Milković, Fran Šarić, Karla Štimac (5. b) i Anja Matijević i Ema Pavlović (5. c). Učenicama 5. a i 5. c mentorica je Vlatka bašić ,a učenicima 5. b mentor je Milenko Zovko.
6. RAZRED: Ivan Belić, Katja Golubičić i Elena Vidinović (6. a), Iva Agičić, Nora Horvat i Zara Kolak (6. b) i Karla Lešić (6. c). Mentorica je Vlatka Bašić. 
7. RAZRED: Andrej Fišić (7. a). Mentorica je Vlatka Bašić.
8. RAZRED: Robin Obradović (8. b). Mentorica je Vlatka Bašić.

Na županijsko natjecanje pozvani su petašice Ana Jaman, Lucija Cestarić i Ema Pavlović, šestašica Karla Lešić, sedmaš Andrej Fišić te osmašica Robin Obradović. 

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju