preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

Brojač

 

Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

E-TWINNING ŠKOLA

ŠK. GOD. 2020./2021.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice i ostali obrazovni materijali)

RAZREDNA NASTAVA        (1. - 4. razred)

PREDMETNA NASTAVA      (5. - 8. razred) 

VIRTUALNA KNJIŽNICA - VLANA

       KLIK NA LOGO 

 

VAŽNA OBAVIJEST

U tijeku je energetska obnova škole i školske dvorane te se mole učenici i roditelji da koriste isključivo ulaz iz Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskoga za dolazak i odlazak iz škole! Molimo roditelje da poštuju zamolbu da ne ulaze automobilima u dvorište škole! Potreban je pojačan oprez svih u školi i oko nje!

Korisne poveznice

AKTIVNOSTI U KNJIŽNICI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DIJELILI SMO RADOST I SREĆU S PREDŠKOLARCIMA IZ DJEČJEG VRTIĆA BUDUĆNOST
Autor: ZRINKA JURIĆ, 24. 12. 2019.

U dijeljenje radosti i sreće, kao dio eTwinning projekta, školska knjižnica uključila se na svoj način! Na druženje smo pozvali predškolsku grupu Dječjeg vrtića Budućnost iz našeg susjedstva, naše buduće učenike, u pratnji njihovih teta. 
Što smo radili čitajte i gledajte u (OPŠIRNIJE)!


Skoro trideset vrtićanaca i tri tete dupkom su ispunili prostor školske knjižnice! Pričali smo o blagdanima, darivanju, željama za pod bor, o božićnim recitacijama i pjesmama koje znaju i pričama koje su čuli.
Obzirom na to da se u školskoj knjižnici ne može bez čitanja, knjižničarka Gorana im je potom pročitala slikovnicu „Čudesna božićna svjetla“ te smo nakratko popričali o njoj. 


Uslijedio je zajednički rad knjižničarki Gorane i Zrinke s dječicom na stvaranju zajedničkih taktilnih slikovnica - slikopriča prema predlošku ove priče.

Vrtićanci su sudjelovali u izboru sličica za naslovnicu, a nakon toga su na upražnjena mjesta u tekstu smještali pripremljene figurice borića, igračaka, zvijezda, medvjedića …


Nastale su dvije slikovnice – jedna koju su ponijeli u svoj vrtić, a druga koja je ostala krasiti prostor naše školske knjižnice. Tako smo zajedništvom dijelili radost i sreću kreativnog stvaranja, ali i zajednički provedenog vremena.


Osim taktilne slikovnice vrtićanci su svojim kućama ponijeli mali znak pažnje – magnetić s prigodnim blagdanskim motivom i malo slatko iznenađenje! 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju