preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Vinkovci

Login
Brojač posjeta i sat

Brojač

 

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

E-TWINNING ŠKOLA

ŠK. GOD. 2020./2021.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI (radne bilježnice i ostali obrazovni materijali)

RAZREDNA NASTAVA        (1. - 4. razred)

PREDMETNA NASTAVA      (5. - 8. razred) 

VIRTUALNA KNJIŽNICA - VLANA

       KLIK NA LOGO 

 

VAŽNA OBAVIJEST

U tijeku je energetska obnova škole i školske dvorane te se mole učenici i roditelji da koriste isključivo ulaz iz Ulice Ivana Kukuljevića Sakcinskoga za dolazak i odlazak iz škole! Molimo roditelje da poštuju zamolbu da ne ulaze automobilima u dvorište škole! Potreban je pojačan oprez svih u školi i oko nje!

Korisne poveznice

VIJESTI
ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA ENERGETSKE OBNOVE NAŠE ŠKOLE
ZRINKA JURIĆ / datum: 15. 1. 2021. 12:06

Danas je održana završna konferencija projekta energetske obnove naše škole. Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“, a njegova je vrijednost preko 11 milijuna kuna. Upriličena je u holu škole uz poštivanje epidemioloških mjera. Okupljenima su se obratili Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik,  Josip Romić, predstavnik Agencije za razvoj VIA , te Damir Burić, ravnatelj škole.    
Više u (OPŠIRNIJE)! 


[OPŠIRNIJE]NASTAVA NA DALJINU - UPUTE I PRAVILA
ZRINKA JURIĆ / datum: 15. 1. 2021. 12:01

Poštovani učenici i roditelji,
pozivamo vas da pročitate i proučite sljedeće dokumente koje su za vas pripremili učitelji i stručni suradnici  kako bi nastava na daljinu tekla što bolje i organiziranije! Zahvaljujemo vam i sretno svima! 

PRAVILA U NASTAVI NA DALJINU - PODSJETNIK ZA UČENIKE I RODITELJE 

PRAVILA PONAŠANJA U VIRTUALNIM UČIONICAMA 


[OPŠIRNIJE]POČETAK DRUGOG OBRAZOVNOG RAZDOBLJA S DVA MODELA NASTAVE
ZRINKA JURIĆ / datum: 14. 1. 2021. 19:54

Poštovani učenici i roditelji, danas je gradonačelnik Vinkovaca gosp. Ivan Bosančić donio Odluku o načinu održavanja nastave u svim osnovnim školama na području grada Vinkovaca, a koja je donesena temeljem Odluke Ministarstva znanosti i obrazovanja. 
U razdoblju od 18. do 29. siječnja 2021. učenici od 1. do 4. razreda nastavu će imati u školi (model A), a učenici od 5. do 8. razreda nastavu će imati online (model C). Nakon isteka spomenutog vremena donijet će se nova Odluka na temelju analize epidemiološke situacije.  
U ponedjeljak u jutarnju smjenu dolaze učenici 2. i 4. razreda, a u popodnevnu učenici 1. i 3. razreda. Učenici od 5. do 8. razreda nastavu će imati na platformi Teams, također u smjenama (6. i 8. ujutro, a 5. i 7. popodne). Sutra će na stranici biti objavljene detaljnije upute o online nastavi, a također će ih učenicima proslijediti i razrednici. 
Nadamo se da je ovo samo privremeno stanje te da se uskoro svi vidimo u školi! Sretno svima!  


[OPŠIRNIJE]eTWINNING PROJEKTI 3. C I UČITELJICE DUNJE GOLEK
ZRINKA JURIĆ / datum: 29. 12. 2020. 20:31

Učenici 3. c i njihova učiteljica Dunja Golek i ove godine dijele svoju ljubav i svoja zrnca dobrote roditeljima, prijateljima, bakama, djedovima, bolesnima, siromašnima, tužnima... Žele i druge potaknuti u širenju i pružanju dobrote. Spomenute aktivnosti povezuju i s eTwinning projektima Na putu dobrote i Božić u srcu! O njima čitajte na podstranici eTwinning!   


[OPŠIRNIJE]NOVO NA PODSTRANICI eTWINNING - eTWINNING PROJEKT "IGROM DO ZNANJA I ZABAVE"
ZRINKA JURIĆ / datum: 28. 12. 2020. 19:22

Na podstranici eTwinning čitajte o još jednom zanimljivom projektu u kojemu sudjeluju učenici 3. a i učiteljica Marina Barunčić! Ovoga puta kroz igru uče i zabavljaju se! 


[OPŠIRNIJE]MALO DRUGAČIJA BLAGDANSKA ČAROLIJA
ZRINKA JURIĆ / datum: 22. 12. 2020. 19:03

Naši učenici i učitelji našli su načine kako i u ovoj neobičnoj situaciji dočarati duh blagdana, poslati lijepe i poticajne poruke, približiti se svakome od vas, biti kreativni! Umjesto božićne priredbe donosimo sljedeće...

BOŽIĆNA ČESTITKA UČENIKA I DJELATNIKA NAŠE ŠKOLE
Čestitku su izradili učenici u sklopu izvannastvane aktivnosti "eKidsLab" koja je sastavni dio školskog Erasmus+ projekta E-KIDS, mentorirala Lidija Škrlec.

BOŽIĆ VS PANDEMIJA 
Uradak dramske skupine, mentorirala Irena Mataković 

BOŽIĆNA ČESTITKA 3. A 
Čestitku učietljima šalju učenici 3. a i učiteljica Marina Barunčić 

BOŽIĆNA ČESTITKA 4. A 
Čestitku šalju učenici 4. a i učiteljica Hrvojka Lenđer

BLAGDANSKA ČESTITKA 4. B i

BOŽIĆNA RAZREDNA KUHARICA 4. B  
Božićnu čaroliju u prosincu možemo osjetiti svuda oko nas. Jedna od božićnih čarolija jest obiteljsko okupljanje uz blagdanski stol prepun raznovrsnih poslastica. Ove godine učenici 4. b razreda i učiteljica Dajana Jozanović napravili su projekt božićne razredne kuharice. Sigurno će nekoga razveseliti receptom naših baka, majki, očeva…

BOŽIĆNI UKRASI IZRAĐENI NA 3D PISAČU 
U prvim koracima 3D dizajna i 3D pisanja okušali su se sedmaši i osmaši na satima informatike, mentorirao ih je Adrijan Čačić. 

BLAGDANSKI UGOĐAJ U ŠKOLSKOJ KNJIŽNICI 
Knjižnica u blagdanskom duhu, uredile Zrinka Jurić i Josipa Sudarević. 


 


[OPŠIRNIJE]ZIMSKI ODMOR ZA UČENIKE
ZRINKA JURIĆ / datum: 21. 12. 2020. 22:27


[OPŠIRNIJE]PRVO OBRAZOVNO RAZDOBLJE ZAVRŠAVAMO ONLINE NASTAVOM
ZRINKA JURIĆ / datum: 18. 12. 2020. 20:11

Kako je i najavljivano, preostala tri nastavna dana prvog obrazovnog razdoblja odvijat će se u nastavi na daljinu (online) koja u potpunosti zamjenjuje nastavu u školi. Učenici trebaju i imaju obavezu pratiti obavijesti i upute učiteljica i predmetnih učitelja na dogovorenim virtualnim mjestima te prema njima postupati!


[OPŠIRNIJE]TRI DANA SLJEDEĆEG TJEDNA ONLINE NASTAVA ZA SVE UČENIKE
ZRINKA JURIĆ / datum: 14. 12. 2020. 16:55

Dragi naši učenici, poštovani roditelji,

obavještavamo vas da je gradonačelnik Grada Vinkovaca Ivan Bosančić, temeljem odluke Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, donio odluku da se od ponedjeljka 21. prosinca do srijede 23. prosinca 2020. nastava održava na daljinu, prema modelu C, za sve učenike od 1. do 8.razreda. U četvrtak 24. prosinca 2020. počinje zimski odmor učenika! 

Nastava u ovom tjednu odvija se u školi! 

                                                                                        Stručna služba 

Odluku možete pročitati u cijelosti klikom na (OPŠIRNIJE) (u Priloženom dokumentu).  


[OPŠIRNIJE]ČETVRTAŠI PRIKUPLJALI NAMIRNICE ZA SOCIJALNU SAMOPOSLUGU
ZRINKA JURIĆ / datum: 14. 12. 2020. 09:17

Učenici 4. a i 4. b razreda sa svojim učiteljicama Hrvojkom Lenđer i Dajanom Jozanović imali su priliku učiniti nešto lijepo za svoje sugrađane u potrebi. Sudjelovali su u akciji prikupljanja namirnica i potrepština za korisnike socijalne samoposluge. Hvala svim mališanima i njihovim roditeljima! Zbog svih vas Božić je ljepši. 🎄

                                                                                  učiteljica Dajana Jozanović

Fotografije su u (OPŠIRNIJE)!


[OPŠIRNIJE]NOVE OBJAVE NA PODSTRANICI eTWINNING
ZRINKA JURIĆ / datum: 14. 12. 2020. 08:50

Na podstranici eTwinning objavljeni su novi tekstovi i fotografije vezani uz razne eTwinning projekte u kojima sudjeluju naši učenici i učitelji! Pozivamo vas da ih pogledate i pročitate! 

http://os-vnazora-vk.skole.hr/eTwinning


[OPŠIRNIJE]VEČER MATEMATIKE U RAZREDNOJ NASTAVI
ZRINKA JURIĆ / datum: 10. 12. 2020. 16:00

Svake godine početkom prosinca rado sudjelujemo s našim učenicima i roditeljima u obilježavanju Večeri matematike. Večer matematike nije pobjegla pred koronom, samo je u nekim razredima postala Dan matematike. Sudjelovali su gotovo svi učenici nižih razreda.
Učiteljice razredne nastave priredile su zanimljive matematičke igre, mozgalice, tangrame, memoryje, križaljke, osmosmjerke,  rebuse....Služili smo se i digitalnom tehnologijom i digitalnim alatima. Pojedini učenici uživali su u osmišljenim zadatcima u Matificu.
Dobrog raspoloženja i glasnog smijeha nije nedostajalo. I matematika može biti zanimljiva!                                                                                                                                                                                                Dunja Golek, učiteljica 

Fotografije pogledajte u (OPŠIRNIJE)! 


[OPŠIRNIJE]RADNO VRIJEME ŠKOLSKE KNJIŽNICE
ZRINKA JURIĆ / datum: 7. 12. 2020. 15:57

Od ovog tjedna knjižnica radi u punom radnom vremenu koji možete pogledati ovdje


[OPŠIRNIJE]POZIVNICA NA VEČER MATEMETIKE 2020.
ZRINKA JURIĆ / datum: 1. 12. 2020. 21:21

''Večer matematike'' manifestacija je čiji je začetnik Hrvatsko matematičko društvo, a održava se u mnogim školama u Republici Hrvatskoj pa tako i u našoj! Večer matematike zamišljena je, i na taj se način do ove godine i održavala, kao skup interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici.

No, zbog trenutne epidemiološke situacije nismo u mogućnosti organizirati radionice i radne centre na način kako smo navikli, nego imate priliku zabaviti se i biti kreativni na „online način“.

Iako se Večer matematike tradicionalno održava prvoga četvrtka u prosincu, ove su godine – zbog načina organizacije –  aktivnosti dostupne od 3. do 7. prosinca 2020., od četvrtka do ponedjeljka. 

Dragi učenici petih, šestih, sedmih i osmih razreda, pozovite vaše roditelje i ostale ukućane da vam se pridruže u ovogodišnjoj online Večeri matematike i provedite jednu ili više zajedničkih večeri uz zabavnu matematiku!

Materijalima pristupite na sljedećoj poveznici VEČER MATEMATIKE 2020.

                                                              Tatjana Brešćanski, učiteljica matematike

 


[OPŠIRNIJE]ŠKOLSKI ODBOR - SKRAĆENI ZAPISNIK SA SJEDNICE
ZRINKA JURIĆ / datum: 27. 11. 2020. 18:49

U izborniku O školi / Školski odbor objavljen je Skraćeni zapisnik sa sjednice Školskoga odbora održane 25. studenoga 2020.


[OPŠIRNIJE]OGLASNA PLOČA - OBAVIJEST O REZULTATIMA NATJEČAJA
ZRINKA JURIĆ / datum: 27. 11. 2020. 11:33

Na Oglasnoj ploči postavljena je Obavijest o rezultatima Natječaja za popunu radnog mjesta objavljenog 6. studenoga 2020. godine.


[OPŠIRNIJE]KAKO SMO OBILJEŽILI 18. STUDENI
ZRINKA JURIĆ / datum: 25. 11. 2020. 20:33

Dani uoči 18. studenoga svake godine posvećeni su na brojnim satima razrednika, hrvatskoga jezika, likovne kulture i glazbene kulture gradu heroju - Vukovaru! Tradicionalno osmaši pale svijeće u Ulici kralja Zvonimira (kod podvožnjaka) sa svojim razrednicima, a niži razredi pale ih oko škole. Donosimo dio obilježavanja kroz fotografije u (OPŠIRNIJE)!


[OPŠIRNIJE]NAJAVA ODRŽAVANJA SJEDNICE ŠKOLSKOGA ODBORA
ZRINKA JURIĆ / datum: 24. 11. 2020. 14:30

Na podstranici O školi / Školski odbor objavljena je najava održavanja sjednice Školskoga odbora!


[OPŠIRNIJE]KNJIŽNICA - RADNO VRIJEME SLJEDEĆI TJEDAN
ZRINKA JURIĆ / datum: 22. 11. 2020. 22:09

Još sljedeći tjedan zbog organizacijskih razloga školska knjižnica radi u skraćenom i prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme pogledajte OVDJE


[OPŠIRNIJE]OGLASNA PLOČA - OBAVIJEST KANDIDATIMA PRIJAVLJENIMA NA NATJEČAJ ZA POPUNU RADNOG MJESTA
ZRINKA JURIĆ / datum: 17. 11. 2020. 16:37

Na Oglasnoj ploči postavljena je Obavijest kandidatima prijavljenima na Natječaj za popunu radnog mjesta objavljen 6. studenoga 2020.  


[OPŠIRNIJE]NENASTAVNI DAN U SRIJEDU 18. STUDENOGA
ZRINKA JURIĆ / datum: 16. 11. 2020. 18:02

U srijedu 18. studenoga 2020. obilježava se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Od ove godine taj je dan državni praznik i neradni dan, stoga u srijedu nema nastave. 


[OPŠIRNIJE]PRILAGOĐENO RADNO VRIJEME ŠKOLSKE KNJIŽNICE OD 16. DO 20. STUDENOGA
ZRINKA JURIĆ / datum: 13. 11. 2020. 12:56

I u sljedećem će tjednu zbog organizacijskih razloga školska knjižnica raditi u skraćenom i prilagođenom radnom vremenu. 

PRILAGOĐENO RADNO VRIJEME ŠKOLSKE KNJIŽNICE  


[OPŠIRNIJE]OGLASNA PLOČA - OBAVIJEST O REZULTATIMA NATJEČAJA
ZRINKA JURIĆ / datum: 10. 11. 2020. 10:03

Na Oglasnoj ploči postavljena je Obavijest o rezultatima Natječaja za popunu radnog mjesta objavljenog 15. listopada 2020.    


[OPŠIRNIJE]NOVE OBAVIJESTI U IZBORNIKU KNJIŽNICA
ZRINKA JURIĆ / datum: 7. 11. 2020. 20:48

U izborniku Knjižnica / Aktivnosti u knjižnici / Obavijesti pogledajte poziv Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci na upis ili produženje članstva po promotivnoj cijeni te prilagođeno radno vrijeme školske knjižnice sljedeći tjedan zbog organizacijskih razloga! 

AKTIVNOSTI U KNJIŽNICI / OBAVIJESTI

 


[OPŠIRNIJE]OGLASNA PLOČA - OBJAVA NATJEČAJA ZA POPUNU RADNOG MJESTA
ZRINKA JURIĆ / datum: 6. 11. 2020. 16:45

Na Oglasnoj ploči objavljen je Natječaj za popunu radnog mjesta! 


[OPŠIRNIJE]SKRAĆENI ZAPISNIK SA SJEDNICE ŠKOLSKOGA ODBORA
ZRINKA JURIĆ / datum: 4. 11. 2020. 18:55

U izborniku O školi / Školski odbor objavljen je Skraćeni zapisnik sa sjednice Školskoga odbora održane 3. studenoga 2020.


[OPŠIRNIJE]ŠKOLSKA KNJIŽNICA - ŠKOLSKI ČITATELJSKI MARATON
ZRINKA JURIĆ / datum: 3. 11. 2020. 21:46

Okupili smo čitanja naših učenika i djelatnika koji su se odazvali izazovu Trenutak za čitanje u dva videa te vas pozivamo da ih pogledate! 

ŠKOLSKA KNJIŽNICA / AKTIVNOSTI U KNJIŽNICI 


[OPŠIRNIJE]INFORMACIJE MZO-a i HZJZ-a ZA RODITELJE
ZRINKA JURIĆ / datum: 30. 10. 2020. 11:19

Poštovani roditelji,

pozivamo vas da u Priloženim dokumentima (OPŠIRNIJE) proučite informacije Ministarstva znanosti i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezane za informacije o načinu širenja virusa COVID-19 i samoizolaciji.

                                                                                       Stručna služba 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju